Compartir

Ho ha anunciat avui la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, en una entrevista a Tele 5, en la qual ha assegurat que Rajoy reiterarà a Sánchez la seva proposta de gran coalició amb Ciutadans al considerar que és el millor per al país. "sí, sí, ho farà, com ho ha fet en altres ocasions" , ha respost Cospedal després de ser preguntada i ha insistit que el PP va estar "lluitant fins a l'últim dia" per aconseguir el millor govern per a Espanya.

"Nosaltres ho intentarem, ho hem dit per activa i per passiva, (…) i cada un que assumeixi la seva responsabilitat ", ha afirmat la dirigent popular, que ha precisat que , tot i l'debat aspre d'ahir, el PP no ha tancat portes a la negociació .

ha advertit, però, que si el líder socialista no es mou del seu pacte amb Ciutadans i únicament vol contractes d'adhesió és "molt difícil" que es pot arribar a acords i, per tant, caldrà anar a noves eleccions.

També s'ha dirigit al líder de Ciutadans, Albert Rivera, a qui li ha dit que es < em> "s'equivoca" , si creu que dirà el PP el que ha de fer. En la seva opinió, va ser "curiós" que Rivera utilitzés el debat per a això i ha dit: "A veure si està pensant en una operació diferent" basada en tractar de "desmuntar" al PP.

ha recalcat que el candidat del seu partit es diu Mariano Rajoy i ha assenyalat que ells no han demanat al PSOE que treguin al candidat que "s'han negat" a parlar amb el PP i que ha tingut el "pitjor" resultat de la història dels socialistes.

"el que passa és que Rivera sap que en un possible pacte PP-PSOE, Ciutadans no cal" , ha subratllat, i alhora ha parlat de " excuses " per no anar més enllà d'interessos personals o partidistes, perquè " la postura de Rivera i Sánchez, estigués Rajoy o no, seria la mateixa ".

sobre un acord PSOE-Podem, ha assenyalat que "tot pot passar", encara que ha assenyalat que sempre "els socialistes i els antics comunistes s'han donat de coques més que ningú" .