Compartir

Una jove de 19 anys anomenada Elizaveta Dubrovina ha assassinat brutalment a la seva germana Stefania , de 17.

Segons ha publicat el diari The Mirror, va anar un atac de gelosia el que el va portar a acabar amb la vida de la seva germana menor. El motiu? Sentia gelosia de la seva bellesa i de la seva èxit com a model.

Pel que sembla, Elizaveta estava farta de ser sempre eclipsada per la seva germana, de manera que la va assassinar clavant-li 140 punyalades . A més, després d'això li va arrencar els ulls de les conques , i també li va mutilar les orelles.

Aquest terrible succés va tenir lloc el passat 23 de febrer a Sant Petesburg , quan Stefania va anar a fer una visita a un home a casa seva, i poc després el seu germana es va unir a la cita. Pel que sembla, quan l'home va sortir de la casa per comprar més begudes alcohòliques, la jove va aprofitar per llançar-se sobre la seva germana amb un ganivet.

Tot i que inicialment la policia va detenir l'home, de 42 anys, com a principal sospitós, finalment Elizaveta ha estat arrestada . A més, el jutge ha decretat presó provisional per a la presumpta assassina fins que se celebri el judici.