Compartir

El líder de Podem, Pablo Iglesias , s'ha pujat per primer cop a l'estrada del Congrés dels Diputats per fer una ponència de mitja hora en què ha tingut paraules contra el PP, Rivera i ha tornat a estendre la mà a un Pedro Sánchez per a un pacte d'esquerres.

Ha afirmat que el PP "és el partit que ha fet de la corrupció i la injustícia una forma de Govern" i ha recordat que aquesta formació política va ser fundada " per set ministres de la dictadura ".

" Alguns de vostès són fills polítics del totalitarisme ", els ha dit Iglesias en la seva intervenció en el debat d'investidura a alguns membres del Govern.

"Han estat arrogants amb els febles i servils amb els poderosos. Són els principals responsables que la corrupció i la injustícia s'hagin convertit en la major vergonya d'Espanya. Són vostès els convidats de pedra en aquesta investidura ", ha assegurat a Mariano Rajoy el líder de la formació habitada.

IGLESIAS I lA TARONJA MECÀNICA

Pablo Iglesias ha acusat el president de Ciutadans, Albert Rivera , de representar "la pitjor de les tradicions polítiques espanyoles" < / em> i podia haver estat perfectament -ha recalcat- "el cap d'esquadra" després de la Guerra Civil.

Esglésies , que s'ha pujat per primera vegada a la tribuna del Congrés, ha carregat contra Rivera pel seu pacte de Govern amb Sánchez si bé ha reconegut que és un polític "hàbil".

PODEM TORNA a ESTENDRE lA MÀ a l'PSOE

Esglésies li ha advertit al candidat socialista a la presidència del Govern, Pedro Sánchez , de que "no li estranyi que qualsevol dia els treballadors li demanin que lliuri la S i la O del PSOE" .

Durant la intervenció d'Esglésies en la segona sessió del debat d'investidura a Sánchez, el dirigent de Podem ha demanat al PSOE que defensi una ocupació de qualitat i no la "precarietat" amb unes mesures laborals que mantenen les mateixes indemnitzacions que les que preveu la reforma laboral de 2012, aprovada pel PP.

a més, Esglésies , ha aconsellat al secretari general del PSOE que "la propera vegada mani a un socialista per parlar d'economia" quan conforme el seu programa econòmic.