Compartir

Aquest dimecres el cantant brasiler seny Jurandir Santana obre el cicle Sona Bonic, que porta al Jamboree la música del Brasil.

El productor i guitarrista de Salvador de badia Jurandir Santana serà el primer dels artistes brasilers en passar pel club i ho farà presentant el seu nou treball "Um segon".

en el disc, Santana ofereix la seva particular visió de la música popular brasilera a través d'un viatge que va del tropicalisme al jazz. Com a productor, Santana ha treballat amb Gilberto Gil, Gal Costa, Rosa Passos o Jacques Morelembaum.

El 9 de març serà el torn de la compositora i multiinstrumentista brasilera Thais Morell, que portarà al Jamboree "Amaralina", acompanyada dels mateixos músics que han col·laborat en la confecció d'aquest treball. en el mateix, la cantautora mostra, un cop més, les seves facultats per combina r les mil i una sonoritats brasileres amb el jazz i la cançó de la manera més natural i més enllà de les convencions.

Munir Hossn explora en "Made in Nord-est" l'africanitat de la música d'arrel de Savador de Bahia. El resultat es podrà i scuchar al Jamboree el proper 23 de març amb la presència a escena de músics de Brasil , de Cuba, Guadalupe o Portugal.

Hossn, un dels exponents de la nova generació de músics del país, ha treballat amb Joe Zawinul, Alex Acuña, Roberto Fonseca, Javier Rubal i Jerry González.

el cicle el tancarà el 31 de març l'artista multinominada als premis Grammy, Céu.

Maria do Céu Whitaker Poças s'ha consagrat com una de les artistes que millor ha sabut explorar les arrels de la seva identitat brasilera a través d'refere bans clarament entroncats amb el jazz com és el cas de Billie Holliday i Elia Fitzgerald.

Els seus temes també reflecteixen a dives del soul com Lauryn Hill o Erica Badu.

la música brasilera aterra des d'aquest dimecres a l'espai jazzístic per excel·lència de Barcelona, ??el Jamboree de la Plaça Reial de la ciutat comtal.