Compartir

El Suprem ha confirmat la pena d'un any de presó per a dos empleats d'una sucursal del BBVA a Palència que no van voler repartir un cupó de l'ONCE premiat amb una netejadora de l'entitat financera que va jugar amb ells.

Segons apunten els mitjans locals, els empleats van aprofitar que la dona estava de vacances per repartir-se el botí entre ells i evitar a tota cosa que s'assabenta. Durant els mesos estivals hi havia un pacte verbal en què si un faltava, els altres posaven la seva euro corresponent (la quantitat que jugaven).

La jugada els va sortir malament ja que la netejadora es va assabentar de la situació i va decidir denunciar la situació en l'any 2012. Tres anys i mig més tard, la justícia li ha donat la raó. Primer l'Audiència Provincial de Palència i ara el TS exigeixen a indemnitzar la dona amb la part que li corresponia del premi, és a dir, 33.333 euros.

La versió del venedor de l'ONCE va ser clau per corroborar que tots dos jugaven el cupó junts encara que una empleada d'aquesta sucursal va afirmar davant el magistrat que l'estafada ho comprava per part seva.