Compartir

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha acusat avui el PSOE de no haver estat " honestos " amb el seu partit i ha dit que amb el acuerdo amb Ciutadans els socialistes han tancat la possibilitat de formar un govern de progrés.

Iglesias ha criticat el PSOE perquè mentre deia una cosa estava fent una altra amb Ciutadans i ha dit que això explica per què costava tant avançar en les negociacions que els socialistes mantenien amb Podem, Compromís i IU.

" Avui és un dia trist. El PSOE ha tancat la possibilitat que hi hagi un govern de progrés i estem molt decebuts ", ha afirmat Iglesias.

el líder de Podem ha incidit que el PP" s'ha sortit amb la seva "i torna a " entrar en escena " gràcies a l'acord entre Pedro Sánchez i Albert Rivera.

en la seva opinió, el document és una "claudicació" del programa electoral del PSOE davant les tesis de Ciutadans i del seu assessor econòmic Luis Garicano , que suposen " la continuïtat de les polítiques del PP ", ha afegit.

ha argumentat que les propostes incloses en el pacte " les pot acceptar el PP " i ha recordat que Rivera sempre ha plantejat la seva intenció de comptar amb el partit de Mariano Rajoy per a futurs acords.

El líder de Podem, que ha assegurat que no estan " pensant en les eleccions ", ha insistit que continuaran sent " coherents " amb el seu programa i treballant perquè hi hagi un govern de progrés.