jueves, 24 septiembre 2020 6:53

Wifipill aconsegueix el seu rècord de lloguers coincidint amb el MWCB

La presència de 100.000 congressistes a Barcelona amb motiu del MWC i la seva necessitat de tenir un accés constant, barat i imitat a Internet ha permès a Wifipill registrar unes xifres rècord en lloguers dels seus dispositius.

Wifipill és un petit aparell de mida que ofereix connexió Wifi portàtil d'alta velocitat . L'usuari pot llogar un dels seus dispositius en diversos espais i portar-ho damunt en qualsevol moment.

D'aquesta mod o, i gràcies a la tecnologia MiFi (Wifi mòbil) , pot assegurar l'accés a Internet de forma constant i il·limitada de fins a tres terminals , evitant els alts costos derivats del roaming.

el congrés de telefonia mòbil de la capital catalana ha servit perquè els dispositius Wifipill hagin aconseguit un nivell de rotació proper al 100%. en xifres, es tradueix en què els 400 dispositius lloguer < / strong> han estat ocupats tots els dies, aconseguint un nou rècord per a aquesta start-up fundada el Barcelon a fa menys d'un any.

Actualment, més de 150 hotels només a Barcelona i altres tants a Espanya lloguen aquest servei als turistes o visitants estrangers que no tenen servei d'Internet amb algun operador espanyol i volen evitar els alts preus derivats l'ús d'Internet en itinerància.

Segú n Holger kirguís, fundador de Wifipill, l'èxit d'aquests dies coincidint amb el MWCB i ndica que els dispositius de la marca suposen una opció ideal no només per a turistes sinó també per a persones estrangeres que estan i n Espanya per motius laborals .

Wifipill es lloga mitjançant tres canals a raó de 8 euros diari < strong> s. Hotels, autobusos llançadora entre el aeroport i la ciutat, i, des del gener passat , via online a través de la pàgina web de l'empresa.

Wifipill, una start-up creada a Barcelona q ue té com a missió fer d'Internet un bé de consum fàcil d'adquirir per poder gaudir en qualsevol lloc.

Holger kirguís ha explicat que Wifipill busca oferir una solució a situacions quotidianes a les que els turistes poden afrontar com mirar el correu, enviar un missatge a algú o consultar un mapa. Evitar els alts càrrecs associats l'roaming és una de les principals avantatges del dispositiu.