Compartir

El president de telefònica, César Alierta, ha obert la ronda de conferències al recinte firal de l'Hospitalet a la primera jornada del MWC.

Alierta s'ha mostrat convençut que una major digitalització permetria que el producte interior brut, el PIB, augmentés un 40% sempre que aquest increment tingués un impacte del 10% en la economia nacional.

Segons les dades amb què opera la companyia una cinquena part del creixement global de les dues últimes dècades es deu a la indústria digital .

Per a Alierta no és suficient que telefònica i altres operadors siguin conscients d'aquesta realitat . També les diferents administracions, els sindicats, els reguladors i totes les empreses han de compartir el seu interès per incentivar la indústria digital.

El responsable de Telefónica ha deixat cla ro que l'últim beneficiat serà el ciutadà de a peu que acaba rebent l'impacte de les gestions que duen a terme els directius.

el president de Telefónica s'ha referit a l'educació n com una part fonamental de la societat per facilitar l'encaix de la digitalització de la societat i, més àmpliament, la formació de la formació dels joves.

Alierta ha detalado que el 65% dels nens que comencen l'educació primària acabaran ocupant un lloc de treball q ue, en els nostres dies, no existeix.

el president de la multinacional ha assenyalat que és fonamental un canvi en el model educatiu per incrementar les possibilitats dels nous professionals de trobar una feina.

per Alierta, el futur passa pel 5G i la hiperconnectivitat. els eixos en què gira el treball de telefònica per al futur immediat s'estableixen a la privacitat, la seguretat i la regulació del sector.