Compartir

El director de l'MW C, John Hoffman, ha afirmat que, tot i el pla alternatiu de transport que ha organitzat l'ajuntament de Barcelona, ??se sent molt decebut per l'obstacle que representa que, en aquests quatre dies, metro, bus i renfe se succeeixin en aturades diaris que limiten la circulació dels congressistes.

Des de primera hora del matí una flota de busos fan de llançadora en 15 punts de recollida de Barcelona per transportar els assistents des de i fins a la Fira Gran Via.

Des de l'organització s'ha recordat que , malgrat l'inconvenient de la vaga del metro i del bus, tant els taxis com el transport privat han funcionat amb normalitat. De fet l'autoritat municipal ha permès als taxistes que tenien descans treballar per l'excepcionalitat que viu Barcelona fins aquest dijous.

Els responsables del congrés aconsellen als usuaris que surtin de les seves hotels amb més marge del que tenen previst en un dia normal ja que la congestió d el tràfic provoca importants retards en la ciutat comtal.

a l'entrada ia la sortida de Barcelona < strong> s'han succeït al matí ia la tarda importants cues de vehicles. Els autòctons han decidit agafar avui el seu cotxe davant de l'anunci de la vaga del metro. L'embut que s'ha format amb els corresponents retards ha estat de categoria.

Per la seva banda, Transports Metropolitans de Barcelona ha insistit que demà es poden repetir les aglomeracions perquè, als usuaris habituals en horari laboral, en la franja d'hora punta matinal es produeixen unes 332.000 validacions, h ai d'afegir els més de 50 mil passatgers addicionals que comporta la celebració del Congrés.

El director general del Congrés de la Telefonia Mòbil, John Hoffman, ha expressat que se sent molt decebut per la vaga de transports però no ha volgut valorar si això pot comportar conseqüències en la continuïtat de la fira a la capital catalana .

l'accessibilitat és un dels requisits que exigeix ??l'organització per a la seu de la major trobada mundial de les empreses que es dediquen a la creació de telèfons mòbils.