Compartir

Un home i una dona han aparegut avui morts aparentment de forma violenta en un establiment hostaler al barri de Miralbueno de Saragossa, en el que podria ser un nou cas de violència masclista, han informat a EFE fonts del cas.

Aquestes dues persones han estat trobades amb signes de violència al bar Planet , ubicat al número 80 del Camí del Piló, segons fonts de la Policia Nacional, que de moment no han donat més dades oficials.

la investigació apunta que podria tractar-se d'un cas de violència masclista, a l'espera que prossegueixin les indagacions.

Una veïna ha afirmat en declaracions als periodistes que els morts són una de les cambreres del bar i un Hombr i, que pel que sembla va ser la seva parella.

ha estat la propietària del bar la qual s'ha trobat els cossos quan ha anat a aquest establiment, que obre a dos quarts del matí, segons aquesta veïna.

a dos quarts del matí, el delegat del Govern d'Aragó, Gustavo Alcalde, oferirà més dades de la investigació, encara molt incipient, tenint en compte que els cadàvers han estat trobats avui.

a les portes del bar s'han agrupat multitud de mitjans de comunicació i algun que altre curiós