Compartir

Els veïns de Melilla, Màlaga i Alemría han tornat a veure sacsejats per un terratrèmol l'epicentre es trobava al sud del Mar d'Alborán. Aquest nou sisme ha estat d'una magnitud considerable, 5,1 graus en l'escala de Richter ; no obstant això no s'han registrat danys importants, ni materials ni personals.

El servei 112 de Melilla feia una crida a la calma i cridava a les famílies a romandre a casa (en el terratrèmol de fa un mes moltes famílies van sortir al al carrer). Durant la nit s'han produït diverses rèpliques, de diferent intensitat; però els veïns es troben ja habituats perquè, des del terratrèmol de fa un mes, la terra no ha deixat de tremolar a la zona.

L'epicentre del terratrèmol ha estat en aquesta ocasió davant de la costa de la ciutat marroquina d'Alhucemas, a 74 quilòmetres de Melilla.

les autoritats ha recordat les principals recomanacions durant els sismes i rèpliques: a l'interior allunyar-se de els mobles. A l'exterior, allunyar-se de cornises. S'han d'evitar les entrades i sortides dels edificis per ser quan més accidents es produeixen.

Saps què fer en cas d' #terremoto ? I després? Aprèn i difon # prevenció pic.twitter.com/zysx2L34pn

& mdash; Emergències 112 (@ E112Andalucia) 22 febrer 2016