Compartir

Almenys set persones han mort , entre elles un nen de 8 anys, durant un tiroteig a Michigan a la nit del dissabte, al comtat de Kalamazoo . La policia ja ha detingut el presumpte autor dels trets, però ignora els motius que el van portar a prémer el gallet de manera indiscriminada.

El detingut és un home de 45 anys que es va donar a la fuga dins d'un cotxe, on s'ha trobat una arma que coincidiria amb la de la massacre. Pel que sembla, va disparar de forma aleatòria contra la gent que es trobava al seu pas a tres escenaris diferents ; l'aparcament d'un complex d'apartaments, on va matar una dona que anava acompanyada de tres nens , un concessionari on va assassinar a altres dues, i prop d'un restaurant on va disparar a quatre persones que anaven en dos cotxes .

Tres dels ferits, entre ells un nen , romanen en estat crític, segons la cadena CNN. "A primera vista sembla que algú es va passejar conduint pel comtat, localitzant a gent a la qual disparava fins a matar" , ha declarat el xèrif Matyas a la cadena nord-americana. "És la pitjor dels malsons, tenir algú conduint i matant de forma aleatòria a persones" , ha subratllat.