domingo, 20 septiembre 2020 7:16

Pablo Iglesias confia que la reunió amb PSOE, IU i Compromís serà la "foto del nou Govern"

Pablo Iglesias , s'ha mostrat aquest divendres optimista respecte als resultats de la reunió "a quatre" que la setmana que celebraran PSOE, Podem, Compromís i IU i ha considerat que aquesta trobada "obre expectatives per governar junts "i que s'ha d'abordar el què i el qui.

" Hi ha bones raons i optimistes per pensar que aviat Espanya tindrà un Govern plural i progressista " , ha dit Iglesias en roda de premsa al Congrés després d'agrair al diputat d'IU, Alberto Garzón, que hi hagi promogut aquesta trobada de les forces "trucades" a formar Govern.

Un trobada a la qual Podem enviar, si així ho acorden els participants, un equip negociador del qual no formarà part Pablo Iglesias , qui sí ha insistit en la seva voluntat i interès de reunir-se amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez .

El que queda clar (i tenen en comú tant Compromís, Podem i IU), tal com ha anunciat Joan Baldoví aquest matí, és que no té sentit la presència de Ciutadans a un pacte d'investidura en el qual estigui present el partit d'Albert Rivera ja que els seus programes són "oposats".