Compartir

La secció de bàsquet del FC Barcelona, ?? després de 20 finals ACB consecutives entre la lliga, la copa del rei i la supercopa d'Espanya, deixarà d'estar present i en una d'elles aquest diumenge.

la patacada davant Bilbao Dominion Bàsquet ha fet molt de mal i de cara a la temporada vinent s'esperen canvis que podrien afectar a l'staff tècnic. Vuit anys amb molts títols avalen la trajectòria de Pascual que podria abandonar la banqueta pel desgast d'aquests anys.

Pascual, al costat de Aíto García Renes és, serà el entrenador més longeu de la secció.

la manca de ritme i d'encert, el pobre percentatge de tirs lliure es i els 14 pilotes perdudes en el partit d'ahir, configuren un magma difícil de preveure en un equip que té 28 milions de pressupost, més del doble que el seu rival d'ahir a Galícia.

El capità Juan Carlos Navarro podria ser un altre de els damnificats a curt termini. L'escorta catal án ja no és decisiu com en anteriors temporades, durant molts partits està lesionat pels problemes que acumula la seva dilatada carrera professionals l, i les seves prestacions no es corresponen amb la seva fitxa. < / strong>

Els fitxatges d'aquesta temporada no han donat el resultat apetecid o. Ni Samuels ni Lawal, ara lesionat i baixa per espai de tres mesos , han donat el rendiment esperat .

Tampoc el base porto-riqueny Carlos Arroyo que ha estat dos mesos en el dic sec i que ahir no va resoldre quan més ho necessitava l'equip i com feia quan va jugar en diferents equips de la NBA. Arroyo és un il·lustre veterà que ha arribat tardanament al bàsquet azulgran a.

Aquesta tarda el Barça torna als entrenaments amb la mirada posada en el transcendental partit de divendres dia 26 davant Olympiakos del Pireu. Els dos equips estan empatats a tres victòries i necessiten vèncer al TOP 16 per tenir opcions d'accedir als quarts de final de la competició.

El nord-americà Joey Dorsey r eforzará l'equip en la competició europea. El pivot firmarà fins al final de la temporada amb opció de renovar un any més.

La lliga ACB i l'Eurolliga són les dues competicions que poden salvar la temporada dels barcelonistes que ja han guanyat la Supercopa d'Espanya i la lliga catalana el passat mes d'octubre.