Quantcast

El Canal d'Isabel II va pagar amb "facturació fictícia" a la trama Púnica

La Comunitat de Madrid, durant l'etapa presidida per Ignacio González, va utilitzar suposadament al Canal d'Isabel II i l'Agència Informàtica ICM -dos empreses públiques- per pagar campanyes que milloressin on line la imatge del propi González , així com d'altres alts càrrecs del seu Govern.

Així es desprèn d'una part del sumari de la trama Púnica a la qual ha tingut accés el diari 'El País'. Segons l'escrit, Adrián de Pedro Llorca, germà d'Alejandro de Pedro, va mantenir davant del jutge Eloy Velasco que el Canal d'Isabel II havia sufragat alguns dels treballs que perseguien millorar la reputació d'Ignacio González a la xarxa.

d'aquesta manera, segons el testimoni, les empreses Eco i Madiva cobraven per aquests serveis a través de "facturació fictícia" emesa pel Canal d'Isabel II. Així, el magistrat que investiga el cas preveu que poguessin utilitzar els comptes de l'empresa pública tant per sufragar aquest tipus de treballs com per finançar el PP regional.

El testimoni d'Adrián de Pere està recolzat per la declaració d'una altra empleada de les empreses d'Alejandro de Pedro, Guadalupe Caballero. Aquesta emprada ha apuntat que De Pedro li va demanar que anotés un deute de la Comunitat de Madrid "de 140.000 euros" , al mateix temps que li assegurava que seria abonada pel Canal d'Isabel II.

Comentarios de Facebook