Quantcast

Neymar revela que la seva renovació és a prop

Segons ha transcendit la renovació de Neymar està calenta i ningú dubta que es quedarà al FCBarcelona més enllà del 2018 quan finalitza el seu actual vinculacions n amb l'entitat blaugrana.

El brasiler ha assegureu o que la seva renovació va caminant i que es troba molt optimista sobre la seva resolució.

El jugador s'ha comprat una casa prop de on viuen Suárez i Messi, una mostra més de l'ànim de Neymar per seguir els passos dels companys que formen el trident barcelonista.

Si bé Neymar senyor, que exerceix de representant de el seu fill, té ofertes superiors a la taula de treball l'interès del seu fill a continuar amb la samarreta blaugrana no té marxa d'ho ha.

Neymar finalitzarà contracte amb 26 anys i podria allargar la seva vinculació fins al 2022 quan compleixi 30 anys i estigui a punt per signar el seu últim contracte.

l'internacional carioc a està convençut que pot ser el substitut de Messi quan aquest es retiri. De fet, en absència del crac argentí, ja ha exerc anat com l'ànima de l'equip, l'autèntic líder en el camp .

Davant el Celta de Vigo, Messi va preparar la jugada del penal per al seu amic brasiler. Finalment, va ser l'uruguaià Suárez el que li va prendre la pilota i va acabar signant un hat-trick davant els gallecs.

La bona sintoní a dels tres davanters és una raó de pes per continuar gaudint-unes quantes temporada s més davant la impotència dels rivals.

Neymar confia que cuant o abans puguin acabar els processos judiciale es que estan minvant el seu dia a dia i el de la seva família.

la directiva del Barça és conscient també que l'afició no consentirà que traspassi al davanter encara que s'acabin ingressant 190 milions d'euros.

Per a la temporada que ve, un central, un lateral esquerre i un davanter reserva són les necessitats que haurà de cobrir l'staff tècnic blaugrana . A més, podrien arribar Samper i Kaptoum del filial i es recuperarà a Denis Suárez del Vila-real per tres milions d'euros.

Comentarios de Facebook