Compartir

La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat en una improvisada compareixença de premsa que ' "no hi ha hagut finançament il·legal del PP de Madrid" després que aquest mateix dijous es practicaran uns registres en diversos domicilis i en la pròpia seu del partit, en el marc de l'Operació Púnica.

"No hi ha hagut que jo sàpiga finançament il·legal al PP de Madrid ", ha insistit Aguirre, sobre els registres de la Guàrdia Civil a la seu del partit a Gènova. Era el tercer Es tracta de la tercera vegada que la Guàrdia Civil es perso a la seu del PP madrileny en el marc de la causa que investiga la trama Púnica. En les dues ocasions anteriors, els agents van acudir perquè se'ls facilités els correus de l'exsecretari general del PP de Madrid Francisco Granados i per les factures amb empreses relacionades amb la xarxa.

La presidenta del PP de Madrid va relatar davant la premsa que la Benemèrita recabaó informació sobre l'exgerent del PP madrileny Beltrán Gutiérrez, presumptament per un "agenda" manuscrita confiscada a Granados en el marc de la investigació sobre la trama Púnica .

"Col·laboració amb la Justícia al màxim", va subratllar Aguirre per indicar que ella vol que es depurin "responsabilitats" i s'aclareixin totes les qüestions en relació a aquest cas. A més, creu que la investigació de la trama púnic a "porta més temps del que ha de durar una instrucció" i espera que Velasco arribi a conclusions "com més aviat possible " i " els culpables paguin pels seus delictes ".

" Aquí no hi ha hagut res ", ha assegurat Aguirre a preguntes els mitjans en referència a un presumpte finançament irregular del PP de Madrid. "En absolut, ni hi ha indicis ni està provat" , ha reblat referent a això.

Pel que fa a Beltrán Gutiérrez, al qual ha definit com "funcionari de la casa" , va cessar en el seu moment per la seva imputació arran del cas de les 'targetes black' a Caja Madrid i que està imputat com molts altres per aquest procediment.