jueves, 1 octubre 2020 23:27

Pedro Sánchez recuperarà el Ministeri d'Igualtat si acaba governant

Si Pedro Sánchez i el PSOE acaben al Govern, el Ministeri d'Igualtat es convertirà en una de les carteres de l'Executiu . El líder dels socialistes ha anunciat aquesta promesa en una reunió a porta tancada que ha portat en les últimes hores amb diverses organitzacions de dones del país.

D'aquesta manera, el PSOE recuperaria un ministeri en marxa que va posar el partit en l'etapa de Zapatero però que el mateix expresident del Govern va decidir integrar durant la segona legislatura al de Sanitat i Política Social.

La gestió de Bibiana Aido va ser molt criticada pel sector més conservador de la societat, inclòs el mateix Partit Popular, que es va mofar de l'exministra per utilitzar la paraula "miembras" en un ple al Congrés dels Diputats.

En aquesta reunió, Pedro Sánchez ha rebut diferents propostes dels grups feministes, els qui han demanat "pressupostos acords" a la situació actual que hi ha en matèria de violència de gènere i d estinar el 2% de les places de l'Administració a dones que pateixen la violència masclista .