Compartir

El president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, i el líder de Ciutadans, Albert Rivera, han intercanviat documents amb propostes i han acordat que els seus respectius equips a "els pròxims dies estudiïn aquestes propostes i puguin seure a la taula per veure quins són els punts en comú ".

Així s'ha pronunciat Rivera després de la reunió que ha mantingut amb Rajoy al Congrés dels Diputats, una trobada que ha qualificat de "cordial" . Segons ha dit, entre PP, PSOE i Ciutadans hi ha un "nexe comú" que cal aprofitar per dur a terme reformes estructurals a Espanya i lluitar contra l'atur.

a més, el president de la formació taronja ha explicat que ha demanat a Rajoy que plantegi a la UE "flexibilitat" en el compliment del dèficit i ha assegurat que ha trobat "receptivitat" al cap de l'Executiu en funcions.

També li ha traslladat que qualsevol tipus d'acord entre PP i Ciutadans ha d'incloure un pacte contra la corrupció. "Ningú podria entendre que la xacra de la corrupció sigui un tema contra el qual no lluitem", ha manifestat.