domingo, 9 agosto 2020 10:41

Manuela Carmena demana perdó pels polèmics titelles de Carnaval: "Ha estat un error molt greu"

L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena , ha compadit en roda de premsa per donar explicacions sobre tota la polèmica sorgida pels titellaires que van actuar en el carnaval de la capital i que han estat condemnats a presó per "enaltiment del terrorisme" després que exhibissin un cartell en l'obra en què es llegia " Gora Alka-Eta ".

"Demano perdó als pares, l'espectacle va ser menyspreable" , ha declarat la líder de Ara Madrid dirigint-se als assistents a la polèmica obra de titelles. "Només hauria tingut sentit en l'àmbit de Carnaval per a un públic més gran" , ha reiterat.

Carmena ha admès que en el programa dels carnavals dels titelles apareixien com 'per a tots els públics', mentre que en el compte de Facebook es anunciar que era només per a adults. "Ha estat un error molt greu i ha d'haver responsabilitats de les persones que no van fer el que van haver de" , ha anunciat que fa a la regidora de Cultura, Celia Mayer .

No obstant això, l'alcaldessa ha assenyalat que "no és punible" el cartell de " Gora Alka-Eta ". "No podria haver llavors una ficció amb una exclamació d'aquestes característiques. Ens movem en aquest marc, en el de la ficció, i per tant forma part del dret d'expressió" , ha explicat, criticant la "severitat" de les mesures judicials adoptades contra els titellaires, encara que ha assenyalat que les respecten.

Artículos similares