Quantcast

Detinguts set gihadistes a Alacant, València i Ceuta

La Policia Nacional ha obert aquest cap de setmana una operació contra el terrorisme islàmic a Espanya que ha deixat ja set detinguts. Segons ha assegurat el Ministeri de l'Interior, la Policia Nacional ha activat dispositius per reduir a la cèl·lula gihadista a Alacant, València i Ceuta.

El comunicat del gabinet encapçalat per Jorge Fernández-Díaz assegura que la relació dels detinguts amb Jabhat al Nusra i l'Estat Islàmic era evident.

Quatre dels detinguts tenen la nacionalitat espanyola encara que amb orígens de Síria, el Marroc i Jordània. Els altres tres, segons fonts policials, vivien en territori nacional però no eren ciutadans espanyols.

La investigació policial encara no ha finalitzat i no es descarta que en les pròximes hores el nombre de detinguts pugui augmentar, ja que s'estan realitzant diversos registres en ciutats de la província d'Alacant.

l'operació està sent coordinat pels jutjats d'instrucció número sis de l'Audiència Nacional en col·laboració amb la Fiscalia de l'esmentat organisme jurídic.

Comentarios de Facebook