miércoles, 23 septiembre 2020 2:30

José Cabrera nega que Diego es suïcidés per assetjament escolar i defensa el col·legi

La investigació del cas de Diego , el menor de 11 anys que es va suïcidar, segueix el seu curs després que els seus pares aconseguissin reobrir-per aclarir si hi va haver assetjament escolar a el col·legi del nen a causa de la nota que va escriure abans de llançar-se per la finestra de casa seva, en la qual deia que no volia anar més.

Tot i el testimoni dels pares i el d'una nena que va confirmar a El Mundo que li deien "marieta" i li assetjaven, el col·legi la nostra Senyora dels Àngels de Leganés continua depurant responsabilitats, fins al punt que una reunió amb els pares dels companys, organitzada pel propi institut, va intervenir el psiquiatre forense José Cabrera per dir que el suïcidi era "una bestiesa" , mentre li reien les seves paraules els allà presents.

Les paraules de Cabrera han estat recollides pel diari el món i podrien qualificar-se com completament irrespectuoses. Entre totes les perles que deixa anar que està a la reunió perquè "em surt dels collons" i que "perquè aquesta gent està rebent llenya, molta llenya, un llenya injustificada" .

"A les escoles sempre hi ha hagut baralles i això no és assetjament", diu Cabrera davant tots els pares assistents. També al cap d'estudis, Jesús Díaz, se l'escolta desmentir les acusacions de dues exalumnes sobre que li diguessin que el assetjament escolar els faria més forts.

El psiquiatre carrega contra els mitjans de comunicació perquè tot el que publiquen és "mentida" i assegura que ell és el que sap tot. Diu, amb total convicció, que a la nota de suïcidi de Diego es veu com té una "dinàmica familiar complexa" i que no es pot jutjar l'assetjament simplement perquè hagi escrit que no li agradava anar a l'escola, ja que "fa una llista d'històries negatives" .

Les xarxes socials han mostrat el seu rebuig a tot el discurs del forense televisiu i el defineixen com "repugnant" . De moment, la investigació continua el seu curs per aclarir les causes de l' suïcidi de Diego .