Compartir

El cinema cada vegada és més car i per això molts joves estan buscant-se la vida per pagar una entrada i colar-se dos a veure una pel·lícula . Sí, es tracta d'una 'martingala' completament il·legal però dos nord-americans l'han patentat i viralizado a les xarxes socials.

En ella, tal com es pot veure en les imatges, un d'ells simula ser una persona obesa , una cosa que aprofiten perquè s'oculti un sota l'altre, enganxant les seves cames a la cintura del jove, una cosa que dóna el pego de ser un individu amb un pes elevat.

¿Ho aconsegueixen? Sí, i sense cap tipus de dificultat. El membre de la taquilla del cinema els ven una entrada i passen el control com si res. Pugen l'ascensor i arriben fins a la sala on es projecta la pel·lícula que volien veure.

Allà es separen i entren com a la sala per comprar crispetes i gaudir del film tranquil·lament. I si la sala està plena? Aquest és un dels principals inconvenients d'això, alguna cosa pel que els joves asseguren que van a sessions amb poca gent .