Compartir

Un actor italià, Rafael Schumacher , ha quedat en coma després de penjar- en una escena en la que havia de simular un suïcidi al teatre Lux , a Pisa, on representaven l'obra. Un metge recentment graduat que va acudir com a espectador es va adonar que el que estava passant no formava part de la interpretació i va donar la veu d'alarma, segons publica el diari 'Mail Online'.

Tot i que es va aconseguir que el jove no morís, no es va poder evitar que patís falta d'oxigen i ara es troba en coma . El director de l'obra ha explicat que consistia que l'actor interpretés 1 suïcidi amb una arma de foc falsa, però que ell va decidir canviar de mètode i fer-ho penjant-se.

La investigació creu que la caixa en la qual havia de recolzar Schumacher es va moure i no portava cap arnès de seguretat. La soga hauria d'haver estat de mentida, encara que no va ser així. "Ningú, ni tan sols nosaltres, entén com va succeir" , ha explicat al diari abans citat el director d'art del teatre.

Les autoritats que investiguen el cas sospiten que el actor va poder estimar- suïcidar de forma real i aprofitar l'escena, a causa del recent mort del seu pare i una ruptura sentimental. La mare del jove diu que no va deixar nota de suïcidi i que "no tenia raó" per a fer-ho.