viernes, 14 agosto 2020 2:41

Esmorzar a la cafeteria del Congrés "barreta amb tomàquet, cafè amb llet i refresc" per 2,45 euros

A qui no li agrada prendre un bon esmorzar per començar bé el matí? I bé, millor encara si és barat. Per això caldria anar-se a la cafeteria del Congrés dels Diputats, on "una barreta de tomàquet, cafè amb llet i un refresc" costen 2,45 euros , tal com va publicar ahir estranyat Pablo Iglesias .

"Més barat que a la facultat" , ha comptat sorprès al seu compte de Twitter. Així ha estat el seu primer esmorzar com a diputat abans de formar Govern, encara que no és la primera vegada que surten a la llum els preus que tenen en aquest bar. La famosa pregunta a Zapatero sobre quant costava un cafè va tenir com a resposta 0,80 cèntims, perquè precisament s'ho va prendre al Congrés.

El diari 'La Vanguardia' publica que un menú del dia , amb primer, segon plat i postres, costa 9 euros, una torrada d'oli i tomàquet 1,20 euros, un sandvitx vegetal 2,80 euros i, per exemple, una ració de pernil ibèric 9 euros. Bastant barat, per descomptat.

També crida molt l'atenció dels preus de les begudes alcohòliques, ja que un cubata et pot arribar a costar entre 3,14 euros fins a 6,25 i un gintònic al Congrés 3,45 euros. Igual que a les discoteques de la capital madrilenya, on com et descuidis et poden cobrar fins a més de 8 euros per un.

Artículos similares