sábado, 8 agosto 2020 19:41

Brutal assalt a un refugi per a gossos de Sevilla que provoca un bany de sang

Orgia d'horror i sang en un refugi caní de la província de Sevilla. Tot va ocórrer en la matinada de dissabte, quan alguns malvats van penetrar en el seu interior amb l'única intenció de provocar dolor i mort als cans per pura diversió.

La maldat demostrada pels assaltants ha impactat tant a la responsable del refugi, com als agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil que van iniciar investigacions tendents a aclarir els fets i identificar els autors. L'Ajuntament de la localitat, a través de José Carlos Garcia, regidor de Medi Ambient i Francisco Villena, regidor d'Educació s'han interessat pel cas, doncs el refugi es troba situat en una parcel·la propietat municipal cedida a refugi la jove responsable, Isabel Vega, es troba "profundament desolada, impartida per la maldat humana per a uns animals que no han fet mal a ningú".

Pel que sembla, els assaltants es van acarnissar especialment amb Kira, una gossa que estava a punt de parir; Reis, 1 podenc, i una galga, a les quals van sotmetre a "tortures de tota mena", segons fonts municipals consultades. D'aquesta manera, l a imatge que es van trobar en arribar al refugi era "dantesca, una autèntica aberració".

El Servei de Protecció a la Naturalesa de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació després de la pertinent denúncia i ja ha iniciat les indagacions tendents a esclarir la identitat de l'autor o autors de la salvatjada. Tot apunta, segons les fonts consultades, que darrere d'aquest lamentable cas no s'amaga, en principi, "res personal" contra els responsables del refugi, i tot suggereix que podria tractar-se d'una acció duta a terme per persones "fora de si, fins i tot drogades" .

Artículos similares