Compartir

El president i portaveu adjunt de Podem per Andalusia i diputat per Granada, José Luis Serrano , ha mort aquesta matinada als 55 anys a causa d'un càncer a la Clínica de la Immaculada de Granda.

L'edil de la formació estatge patia des de feia temps un càncer de pàncrees, segons informen algunes agències de notícies. Va néixer a Granada l'any 1960 i va ser professor universitari des de 1982 i catedràtic de Filosofia del Dret a la Universitat de Granada. Es va incorporar a Podem en les passades eleccions autonòmiques i és autor de cinc novel·les.

Teresa Rodríguez ha confirmat a Twitter la trista notícia amb un emotiu missatge en què ha dit que no sap si s'ha anat "a la cua del sol oa l' gola de la lluna. Ahir mateix vaig encarregar el meu arbonaida ".

Se'ns va ser serranojoseluis no sé si a la cua del sol o la gola de la lluna. Ahir mateix vaig encarregar el meu arbonaida. https://t.co/jgIiF6Ijxo

& mdash; Teresa Rodríguez (TeresaRodr_) 29 gener 2016

També ha volgut acomiadar-se d'ell Pablo Iglesias escrivint que < em> "aquesta nit se'ns ha anat l'escriptor José Luis Serrano. Deixa una Andalusia més lliure i més digna. Que la terra et sigui lleu, company. Gràcies" . Serrano va escriure en el seu perfil que per al 2016 desitjava que seguissin "sonant les campanes del canvi".

< p lang = "ca" dir = "ltr"> Aquesta nit s'ha anat l'escriptor serranojoseluis . Deixa una Andalusia més lliure i més digna. Que la terra et sigui lleu, company. Gràcies.

& mdash; Pablo Iglesias (Pablo_Iglesias_) 29 gener 2016