martes, 22 septiembre 2020 21:56

Detenen un home armat en un hotel de Disneyland París

La Policia francesa va detenir avui un home que portava dues pistoles , una caixa de cartutxos i una petita edició de l'Alcorà a l'entrada d'un dels hotels del parc Disneyland París, ha informat avui a Efe una font policial.

Els serveis de seguretat de l'hotel New York van detenir el sospitós després que aquest passés la seva maleta per l'arc de seguretat i van cridar posteriorment a la policia.

La font policial va aclarir que, segons les primeres investigacions, l'individu no era conegut pels serveis d'intel·ligència.

l'emissora francesa "France Info" ha afegit que el home té 28 anys i es disposava a reservar una habitació al citat establiment.

La pàgina web de Disneyland París detalla que aquest hotel, d'estil novaiorquès i quatre estrelles, es troba a prop del Disney Village i està unit al parc a través d'un servei gratuït d'autobusos.

El sospitós no va oposar resistència als agents i la investigació ha quedat en mans de la Policia Judicial de Meaux, a afores de París, ha indicat aquesta ràdio.

Segons el diari "Le Parisien", l'home anava acompanyat per una jove, que va aconseguir fugir, i portava dues pistoles d'un calibre de 16 mil·límetres.