Quantcast

L'advocat de Raquel Gago: "Va ser un problema personal, res d'estratègies"

L'advocat de Raquel Gago, Fermín Guerrero, que ahir va estar desaparegut 18 hores , haurà de donar explicacions per escrit de per què no es va presentar al judici i no contestava ni al mòbil ni a missatges des de les 19.04 hores de dimarts , tot i que tot Espanya estava pendent del seu parador i policia i guàrdia civil s'havien mobilitzat en la seva recerca.

Aquest matí Guerrero s'ha presentat a l'Audiència Provincial de Lleó, on se celebra el judici per l'assassinat d'Isabel Carrasco, com si res. Segons diu, la seva absència no es va deure a cap motiu concret , de manera que el judici s'ha reprès sense més.

S'ha limitat a dir als mitjans: "Demano disculpes per les molèsties però va ser un problema personal, res d'estratègia".

Preguntat per la seva estat de salut ha dit: "Estic perfectament".

El gladiador de la justícia, com així li diuen al seu cercle més proper, va tenir en suspens el país sencer, que va especular amb un desgraciat final a jutjar pels esdeveniments estranys.

I és que la seva absència, sense motiu aparent, només ell sap per què es va produir. Podrà o no confessar? Va ser o no voluntària? Afectarà o no a l'opinió del jurat a l'hora de donar un veredicte?

El magistrat que presideix el jurat haurà de decidir si pren o no mesures contra ell una vegada conegui les seves explicacions que haurà donar per escrit.

Comentarios de Facebook