miércoles, 23 septiembre 2020 5:56

Misteriosa desaparició de l'advocat de Raquel Gago

El judici per la mort de Isabel Carrasco , presidenta de l' Diputació de Lleó i del PP regional , ha estat suspès després de confirmar-se la misteriosa desaparició del advocat de Raquel Gago , la policia que va lliurar l'arma del crim, Fermín Guerrero .

Guerrero no s'ha presentat a l'Audiència Provincial a primera hora d'aquest matí, quan estava prevista la vista, i tampoc va comunicar amb anterioritat cap retard o incidència que li impedís acudir al judici, segons publica el diari 'Leonoticias'.

La Policia està buscant l'advocat de la policia investigada per la seva relació amb el crim de Carrasco , amb el qual no es pot contactar per via telefònica i la darrera connexió a whatsapp va ser passada les 19:00 de la tarda d'ahir. Segons el 'Diari de Lleó', no ha acudit a dormir al pis que havia llogat durant unes setmanes a Lleó .

El judici no pot ser ajornat més de quatre dies hàbils, de manera que si no li troben hauran d'assignar un altre advocat a Raquel Gago , assignar un altre jurat i que el procés comenci de nou, repetint-ho tot des del principi.

Avui estava previst que declaressin 10 testimonis, entre els quals hi havia els germans de Gago , la seva parella i amigues que estaven presents en el moment en què va lliurar l'arma del crim de Carrasco .