domingo, 20 septiembre 2020 7:39

Rajoy a 'El programa de Ana Rosa': "Jo no sé si el PP està imputat"

Mariano Rajoy ha concedit aquest matí una entrevista a 'El Programa de Ana Rosa' , a Telecinco. Aquesta és la seva primera aparició en un programa de televisió després de les eleccions del 20 de desembre, i durant ella ha analitzat l'actual situació política d'Espanya, del seu partit i dels possibles pactes per formar Govern.

La participació del president del Govern en funcions en el programa matinal de Telecinco s'ha convertit ràpidament en un dels temes més comentats a Twitter, amb el hashtag #RajoyAR.

Durant la seva xerrada amb Ana Rosa, Rajoy ha deixat algunes declaracions interessants, de les quals s'està parlant molt en les xarxes socials.

Sobre els pactes, Rajoy ha explicat que hi ha tres opcions: "L'entesa PP, PSOE, Ciutadans, el pacte PSOE, Podem i independentistes; o noves eleccions" . A més, considera que unes noves eleccions serien un fracàs dels polítics, i ha explicat que li agradaria tornar a ser president.

Quant a la corrupció, Mariano Rajoy assegura que és el que més mal li ha fet al PP. "No hi ha ningú involucrat en un cas de corrupció que estigui encara en el Partit", ha assegurat. "Ho tenim clar, som i serem implacables. No cap la impunitat".

No obstant això, el president del Govern ha assegurat que "els casos de corrupció no han de dificultar les negociacions".

Mariano Rajoy també ha estat preguntat sobre la destrucció dels discs durs de Bárcenas. "Jo no sé si el PP està imputat. No sé exactament com està l'assumpte".

Quant al cas Rato, Rajoy assegura que: "Jo el vaig veure al diari, però no sé si és cert".