Compartir

I va passar que el multimilionari comprador d'aquesta mansió a EUA va denunciar la desaparició d'una altra caixa forta que estava a la vista a la propietat. En aquests moments hi ha una investigació policial sobre la desaparició d'aquesta caixa de seguretat. Però mentre es troba o no aquesta primera caixa de seguretat, una altra, fortament segellada ser trobada durant la demolició de l'antiga mansió a Miami Beach propietat de Pablo Escobar.

Els treballadors que duen a terme la seva demolició van trobar la misteriosa caixa blindada aquest dilluns sota els fonaments de la casa. T é aproximadament dos peus d'ample per dos peus d'alt i pesaria unes 600 lliures. La caixa està segellada, i no se sap quin és el seu contingut o si està buida.

Christian de Berdouare, empresari i fundador de la cadena de menjar ràpid Chicken Kitchen, és l'actual propietari de la propietat. La seva nova propietat, donades les circumstàncies, ha quedat baixa seguretat les 24 hores del dia fins que acabin de treure tota la runa i els 'caçatresors' poden continuar la seva recerca.

La caixa que van trobar aquest dilluns serà transportada a un banc, on romandrà per temps indefinit, fins que la nova propietat decideixi el millor moment per obrir-la. En principi han anunciat que l'obriran una vegada que acabin el documental que estan realitzant sobre la història de la mansió. Per descomptat, tot fa indicar que l'obertura de la caixa forta seria un bon final per a aquest document.