domingo, 9 agosto 2020 23:14

Suspenen a una professora per passar una nit amb un alumne en un hotel

Rebbeca Lacey , una professora britànica del col·legi Downend de Bristol, ha estat suspesa de sou i feina després de passar la nit amb un alumne d'entre 15 i 16 anys a l'habitació d'un hotel, tot i que la docent insisteix que el seu propòsit era simplement ajudar el menor.

La mestra britànica, de 28 anys, va prendre aquesta decisió després de la festa de fi de curs del centre escolar. Segons apunten diversos mitjans locals, Rebbeca explicar a la direcció que tan sols volia parlar amb l'alumne per aconsellar en els seus problemes familiars, i que en cap cas buscava mantenir relacions sexuals. Malgrat això, el col·legi ha decidit suspendre de sou i feina a la docent, amb cinc anys d'antiguitat en el seu lloc, en considerar que es va extralimitar en les seves funcions i que la seva acció pot perjudicar la repetició de la resta de professors.

A més de la sanció en el centre escolar, Rebbeca Lacey no podrà exercir a la resta de col·legis o instituts d'Anglaterra. El Departament d'Educació ha obert un expedient per analitzar el seu cas abans de dictaminar una resolució definitiva.

Artículos similares