Inicio Últimas Noticias

Tamariz torna a Barcelona amb Magia Potagia

Compartir

L'il·lusionista i gran mestre Juan Tamariz torna a Barcelona c on l'espectacle Magia Potagia. Quatre úniques funcions a al Teatre Poliorama de les Rambles barcelonines serviran per assistir a un espectacle nostàlgic.

El xou de Tamariz es renova diàriament gràcies a la participació del públic i al domini del mag de l'humor, la telepatia i la improvisació.

Encara que Màgia potagia s'ha vist anteriorment a la capital catalana cada funció, que compta amb la col·laboració de la maga colombiana Consuelo Lorgia i del jove mag Manu Vera, suposa un nou experiment de misteri, rialles i emoció. Tamariz contínua sent un enorme referent internacional de la màgia pel seu talent i el seu mestratge.

L'espectacle proposa dues hores de màgia, telepatia, humor, misteri i improvisació. Màgia Potagia porta ja més de cinc anys representándos i en teatres de l'Estat i de l'estranger.

L'espectacle s'ha vist en escenaris tan prestigiosos com Festival de Música Clàssica de Salzburg o el Festival d'Art de Toronto.

La representació està formada per set blocs en els quals se succeiran diferents números de màgia que van des de jocs col·lectius fins a trucs petits i íntims . Una càmera connectada a una pantalla ensenya els detalls dels trucs en directe. D'aquesta manera es concedeix que els espectadors puguin veure el que succeeix a l'escenari.

Les aportacions Juan Tamariz a l'art ia la història de la màgia tenen un valor incalculable. Després dels seus estudis de ciències físiques i direcció de cinema a la Universitat de Madrid es dedica per complet a l'art de la màgia des 1.970.

Tamariz és el creador d'una gran quantitat de jocs, rutines, tècniques i arguments relacionats amb la màgia.

És autor de més de vint llibres tècnics i de teoria de la màgia que s'han traduït a l'anglès , a l'alemany, a l francès i l'italià.