Compartir

La Guàrdia Civil està investigant a dos joves que van difondre un vídeo per WhatsApp en el qual apareixien matant a 72 garrins llançant-se sobre ells, una escena completament vergonyosa i d'un cas de maltractament animal . Els animals van morir aixafats i altres van quedar greument ferits.

Els nois, de 19 i 22 anys, han estat identificats com DAA i MR i són dos empleats d'una explotació porcina situada en una granja de Huércal-Overa (Almeria) . Els agents del Seprona han indicat que van aprofitar el moment en què els garrins es traslladaven als mòduls de recria i estaven al passadís per tancar els accessos i que no s'escapessin mentre els mataven cruelment.

Mentre un estava gravant, l'altre va saltar fins a tres vegades i va matar a 19 porcs a l'acte, mentre que altres 53 van morir després per lesions traumàtiques. El terrible vídeo va córrer a través de WhatsApp i va ser el responsable de l'explotació porcina el que va alertar les autoritats quan el va veure. La investigació ja està a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Huércal-Overa.