Quantcast

Un conductor ebri s'encasta contra la Cibeles

La font de Cibeles ha despertat aquest matí amb un element 'decorador' una mica diferent amb el qual ho fa la resta de dies. Segons apunta l'Agència EFE, dos joves s'han encastat allà amb el seu cotxe , el qual ha acabat dins de l'aigua, i que no ha afectat en excés a l'estructura del monument.

Els serveis d'Emergències Madrid assenyalen que l'accident s'ha produït cap a les 6.00 hores, sense veure implicat cap altre vehicle. Els joves que anaven a l'interior del cotxe no han patit ferides de gravetat. La circulació a la zona ha quedat perjudicada durant minuts i el trànsit ha hagut de desviar-se per poder retirar el monoplaça de l'interior de Cibeles.

Segons la Policia Municipal de Madrid, el conductor ha donat positiu en una primera prova d'alcoholèmia , cosa que ha obligat que els agents de Policia Nacional s'hagin fet càrrec d'ell.

Els Bombers de l'Ajuntament, per la seva banda, han necessitat més de 30 minuts per treure el vehicle de l'interior de la font de Cibeles encara que els serveis de neteja han hagut de netejar els restes del xoc.

Comentarios de Facebook