Compartir

Dos joves de tot just 16 anys han estat detingudes a Douglas City (Colorado, Estats Units) per estar planejant , suposadament, 1 t iroteo al seu institut , el Mountain Vista High. Per aquest motio, ambdues seràs jutjades com a majors d'edat.

Segons ha informat el diari Mirror, en un dels judicis del cas que ja s'ha celebrat, es va dir que Brooke Higgins, una de les detingudes, havia tractat de comprar armes per internet , on a més hi havia recopilat nombrosa informació sobre elles.

Se sap també que en el moment de la detenció, Brooke Higgins estava rebent tractament ja que estava sumida en una depressió.

Mentre que aquesta jove s'estava encarregant de les armes, la seva amiga, Sienna Johnsson, s'havia fet amb uns complets mapes del centre educatiu en el qual tindrien planejat atacar.

Les dues noies havien alertat els seus amics dels seus plans, perquè el dia que tenien pensat matar als seus companys i professors no acudissin a classe.

A més, se sap que tant Higgins com Johnsson eren admiradores de l'atemptat que es va produir el 1999 a l'institut de Columbine.