sábado, 8 agosto 2020 5:57

El Palauet Albéniz acull els nominats dels Premis Gaudí del cinema català

Els distingits són Narcís Agustí, Asunción Balaguer, Juame Figueres, Elisenda Nadal i Leopoldo Pomés

Aquests rofessiona s seran glossats prèviament per persones amb les que han compartit moments clau de la vida. La intenció és recordar la seva contribució al cinema oa la seva trajectòria vital.

Totes elles rebran un guardó commemoratiu de la seva nominació, un Gaudí de petit format .

El productor i membre de la Junta Directiva de l'Acadèmia, Edmon Roch, glossarà la figura de Narcís Agustí, fundador de l'acadèmia de cinemes Ocine, l'actor i director Mario Gas presentarà a l'actriu Asunción Balaguer, el periodista i escriptor Jorge de Cominges donarà pas a Jaume Figueras, degà de la crítica cinematogràfica catalana.

Figueres glossarà la figura de Elisenda Nadal , fundadora de Fotogramas. L'actriu i model Teresa Gimpera farà els honors al fotògraf i periodista Leopoldo Pomés.

La presidenta de l'Acadèmia del cinema català, Isona Passola, serà l'encarregada d'oferir el discurs de benvinguda als nominats. L'alcaldessa de Barcelona, ?? Ada Colau , tancarà l'acte recordant la importància de la indústria del cinema per al públic i per al propi sector.

L'Ajuntament de Barcelona ha cedit Palau Albéniz de Montjuïc com a mostra del suport del govern municipal al cinema català. L'escola Bande à Part realitzarà un any més el making off dels actes previs al lliurament dels guardons.

El fotògraf David Ruan o s'instal·larà un set fotogràfic < / strong> pel qual passaran els nominats i les nominades.

Entre les pel·lícules que opten als premis Gaudí destaquen Truman, Barcelona nit d'hivern i Anaclet o, agent secret .

L'auditori del Fòrum de Barcelona serà l'escenari en el qual es lliuraran els Premis Gaudí del cinema d'aquesta vuitena edició.

Artículos similares