Compartir

Luis Enrique s'ha mostrat molt feliç per poder comptar amb Arda Turan i amb Aleix Vidal que ja han estat inscrits en la federació espanyola de futbol per debutar contra l'Espanyol en partit dels vuitens de final de la copa del rei.

L'entrenador barcelonista ha destacat el compromís d'aquests jugadors que, d es del passat mes de juliol , tan sols han pogut entrenar sense si més no participar dels partits amistosos. La sanció de la FIFA al Barça va vèncer aquest mes de gener després d'un any sense poder inscriure jugadore s.

Sobre el partit contra l'Espanyol Luis Enrique ha afirmat que l'ha preparat sense que els seus jugadors tinguin en l'horitzó que hi ha una volta, un segon partit, a Cornellà-el Prat .

El tècnic asturià incitarà als seus jugadors a liquidar l'eliminatòria amb un resultat contundent al Camp Nou per a acudir a Cornellà el proper dia 13 de forma relaxada.

Luis Enrique ha admès que es va mossegar la llengua en finalitzar el primer derbi de dissabte do. Ha assegurat que és difícil que després de generar sis ocasions clares de gol no s'acabés vencent però que hi ha aspectes que s'han de rectificar.

Per tots aquests motius, Luis Enrique ha revelat que els jugadore s tenen unes ganes boges de jugar i de plantar cara a l'Espanyol.

L'staff tècnic es va mossegar la llengua el dissabte, a l'acabar el partit de lliga, conscient que escalfar l'ambient pot perjudicar el Barça. Luis Enrique no ha volgut entrar a valorar la intensitat amb la qual es van emprar els espanyolistes "perquè no ho vaig fer dissabte quan tenia ganes de fer-ho i ara que estic més tranquil tampoc ho faré". < / p>

A la convocatòria han quedat descartats Douglas, Adriano i Sandro però això no és un argument per descartarles pel que queda de temporada .

Tampoc Sergi Roberto i Rafin ha, per sengles lesions, i Bravo, per decisió tècnica, han entrat en la convocatòria del tècnic blaugrana.

Sobre la seva candidatura a adjudicar-se el premi de millor entrenador de l'any Luis Enrique ha admès que li fa molta il·lusió però que "en tot cas és el reflex del que fan els jugadors al camp".

< strong> Denis Suárez és la incorporació que sembla estar més pròxima de cara al tram final de la temporada .