Compartir

Antonio Baños, líder de la CUP al Parlament de Catalunya, ha anunciat aquest dilluns a través d'una carta emesa a la militància de la formació política que deixa el seu escó després de la decisió adoptada pel Consell Polític del passat diumenge.

Segons l'esmentat comunicat que ha fet pública la CUP, Banys assenyala que no se sent capaç de "defensar la decisió adoptada per la majoria de les bases de l'organització" . "Els motius de la decisió són estrictament polítics", confessa el dirigent del grup català.

El número 1 de la CUP al Parlament ha reiterat que l'única motivació que el va portar a entrar en política era la "ruptura irreversible amb l'Estat Espanyol" , una cosa que podria haver vist en perill després que diumenge passat la majoria dels membres de l'assemblea votaran un NO a Artur Mas.

Baños ha explicat que té un sentiment de "frustració", ja que admet que es trobava entre l'alt nombre de partidaris d '"acceptar les propostes d'acord que posava Junts pel Sí i votar la investidura del seu candidat ", és a dir, la continuïtat d'Artur Mas com a president de la Generalitat.