Compartir

Pedro Gómez de la Serna assegura estar sent objecte de "un linxament públic sense precedents" . Així ho ha fet saber en un extens comunicat de dos folis i set apartats, al parlamentari del PP ha defensat que no haver recollit l'acta de diputat "hauria estat un menyspreu als segovians".

Gómez de la Serna després d'agrair la confiança de lso Segòvia va fer extensible el seu agraïment a "les bones persones del Partit Popular, que reproven els linxaments públics, que creuen en la presumpció d'innocència, que confien en la vigència dels drets fonamentals, i que han donat suport la meva decisió de no doblegar davant d'una campanya insidiosa i basada en documents falsificats ".

A més, el diputat ha insistit que la seva activitat professional "ha estat sempre absolutament lícita i mai he cobrat comissions il·legals, mai he subornat ningú, mai he realitzat activitats incompatibles, i mai m'he aprofitat del meu càrrec públic per al desenvolupament de les meves activitats privades (que vaig començar, amb la companyia Scardovi, anys abans d'adquirir la meva condició de Diputat). Totes les manifestacions que s'han efectuat en aquest sentit per algun mitjà de comunicació amb senzillament falses ".

A més, ha afegit que " mai " ha estat imputat < em> "per cap jutge o tribunal" i que està patint una extorsió per part d'un antic col·laborador , però e l Comitè de Drets i Garanties del PP que es reuneix aquest dimarts pot suspendre'l de militància temporalment si no lliura la seva acta de diputat. Així, impediria al diputat adscriure al Grup Popular al Congrés. No obstant això, el partit no té capacitat per treure-li l'escó, pel que si ell no renuncia, podria exercir de diputat adscrit al Grup Mixt.