jueves, 24 septiembre 2020 10:20

Bankia cobrarà 0,98 euros per treure diners als no clients

Bankia se sumarà a entitats com CaixaBank i Banco Santander i comença a aplicar des d'aquesta mateixa setmana una comissió de 0,98 euros als que treguin diners dels seus caixers sense ser clients. Aquesta comissió es reduirà a 0,65 euros per als clients de Sabadell o de l'aliança amb Euro6000, en la qual hi ha entitats com Kutxabank, Ibercaja, Liberbank, BMN, NCG Banco, Unicaja, Caja España-Duero, CajaSur, Caixa Ontinyent, Colonya Caixa de Pollença i Cecabank.

Tot i que tant els 0,98 euros com els 0,65 , és una comissió considerablement inferior als 1,85 euros que el Banc Santander cobra als no clients per l'ús dels seus caixers, o que els 2 euros de Caixabank, els usuaris poden veure bastant encarida aquesta transacció, si és que finalment es repercuteix sobre ells el cost de l'operació. < / p>

Al cost d'aquestes comissions el client hauria de sumar la comissió que ja venia cobrant l'entitat en la que posseeixen el compte per treure en un altre banc.

Encara queda per confirmar si Bankia repercutirà aquesta comissió en els clients, o si ho farà només en part.

L'origen del cobrament d'aquestes comissions segons la banca està en l'elevat cost de manteniment de la xarxa de caixers, que a Espanya és de 5.479 terminals.