Quantcast

La innocentada de Carmena i Ada Colau

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, ??i Mauela Carmena, s'han aliat amb ocasió de la celebració del Dia dels Satnos Innocents per fer una broma a tots els ciutadans. Aprofitant la fama que tenen els seus respectius consistoris d'adoptar mesures innovadores, han pretès fer creure als ciutadans que s'anaven a intercanviar les alcaldies durant dues setmanes.

La formació de l'alcaldessa madrilenya, Ara Madrid, fins i tot ha emès un comunicat donant detalls sobre la mesura. Segons la seva nota " els aprenentatges conjunts entre les dues ciutats són l'objectiu fonamental de la iniciativa ".

I explica "la idea, que pren com a model l'intercanvi d'alcaldes i alcaldesses ja implementat en algunes ciutats sueques i noruegues amb notable èxit, es va gestar en la primera trobada municipalista a Barcelona, ??el passat mes de setembre. Durant la trobada , la idea va començar a prendre forma, a l'destacar-se entre les dues ciutats moltes problemàtiques en comú i diverses maneres de legislar al respecte ".

La idea ha portat cua a Twitter amb el 'hashtag' @ # AlcaldiasRotativas i fins i tot hi ha hagut gent a qui li ha semblat bé i s'ha posat a fer bromes.

Esperanza Aguirre esperant a veure si amb les # AlcaldíasRotativas li tocava a ella algun ajuntament. pic.twitter.com/m1T005FtxM

& mdash; Sergio Gutiérrez (Slevin_nc) 28 desembre 2015

Comentarios de Facebook