Compartir

wqwq

Un nen de cinc anys atacat per una rata mentre dormia
El petit va patir ferides a la cara, les mans i les cames
"Anava per la seva gola intentant entrar a la boca, vaig pensar que l'havia matat "

Amir Salehi, de cinc anys, va ser atacat per una rata mentre dormia a casa seva a Holloway, al nord de Londres. El petit va patir greus ferides a la cara, les mans i els peus. El seu pare va anar a ajudar i va haver de colpejar fortament al rosegador amb un bat de beisbol fins que va aconseguir matar-la.

Segons informa el diari Daily Mail, Amir Salehi va patir ferides greus quan va ser agredit per un rat mentre dormia . El rosegador va intentar ficar-se a la boca del petit i el va atacar la cara i els ulls.

El seu pare, Gholam de 37 anys, va haver de lluitar contra l'animal colpejant amb un bat de beisbol quan va descobrir l'animal atacant al seu fill. "Anava per la seva gola intentant entrar a la boca", explica al diari The Sun, "vaig pensar que l'havia matat, hi havia molta sang".

Gholam acusa del que ha passat a les deixalles que van deixar a la carrer després d'una festa celebrada en un saló comunitari proper a casa. "La gent seguia deixant escombraries fora de casa. Deu haver atret la rata", diu, "no em sento segur a casa meva".