Compartir

Cinc passatgers del vol d'Air France que viatjaven des de Maurici a París i que va haver de realitzar un aterratge d'emergència a Kenya per la troballa de un suposat artefacte explosiu han estat arrestats i estan sent interrogats per agents kenyans i francesos, segons fonts policials.

El Ministeri d'Interior kenyà va manifestar que continua investigant si l'artefacte trobat conté explosius, després que les autoritats aeroportuàries de Kenya informessin que es tractava d' una bomba, a través de diversos tuits que van ser eliminats posteriorment del seu compte oficial.

"Artificiers kenyans van descobrir una bomba a l'interior d'un avió d'Air France a l'Aeroport Internacional Moi de Mombasa. L'explosiu va ser portat a un lloc segur fora de l'aeroport ", assegurava l'Autoritat dels Aeroports de Kenya en el seu perfil de la xarxa social. A continuació, el Ministeri de l'Interior desmentia aquestes afirmacions assegurant que "l'artefacte sospitós trobat i evacuat de l'avió d'Air France " encara està sent analitzat ". < / p>

La suposada bomba, una caixa amb un temporitzador acoblat, havia estat instal·lada en el bany de l'aeronau, han informat fonts de la Unitat Antiterrorista de la Policia kenyana al diari The Star. Membres d'aquesta unitat d esmontaron l'artefacte i el van lliurar a experts en explosius , que encara ho estan analitzant.

Les 473 persones que viatjaven a bord van ser evacuades de l'avió després del seu aterratge a l'aeroport de Mombasa, la passada mitjanit, i traslladats a hotels de la ciutat. "Air France ha enviat un altre avió per recollir els passatgers, però mentrestant la investigació continua en marxa" , va aclarir Nkaissery .

El Boeing 777 va enlairar de Maurici sobre les 21:00 hores d'ahir amb rumb a l'aeroport Charles de Gaulle de París