Compartir

El projecte Casa és un programa amb fons europeus que té l'objectiu d'incentivar els professionals del circ i les arts del carrer a treballar i cooperar internacionalment.

Es S'obre així la convocatòria per conèixer el circ oi les arts de carrer d'altres països. Consisteix en cinc visites internacionals que ajudaran els professionals a descobrir experiències d'altres territoris.

Fira Tàrrega és un dels cinc projectes implicats a Casa, un programa de suport europeu al circ i les arts del carrer format per cinc organitzacions culturals internacionals.

La iniciativa té com a missió contribuir a la formació dels professionals del circ contemporani i la creació a l'espai públic a la feina i la cooperació transnacional.

La voluntat és fer créixer la seva ambició i la seva capacitat < strong> per treballar en l'àmbit internacional.

Una de les activitats principals d'aquest programa és l'organització de viatges exploratoris per conèixer la realitat del circ i les arts del carrer en els països que integren el projecte.

Els organitzadors proposen cinc visites de 7 dies en què 10 rofessiona s de diferents nacionalitats exploraran la realitat cultural local a través d'una convocatòria oberta per poder participar.

Els participants escollits duran a terme un tour per visitar festivals, centres de residència, de producció o bé de formació amb l'objectiu d'obrir oportunitats de treball i inspirar-se en noves propostes innovadores.

En aquests viatges es veurà creació artística i exemples d'estratègies creatives, especialment centrades en el desenvolupament de audiències i de mercats.

La convocatòria s'adreça a professionals en actiu, com a mínim dos anys, amb un interès específic en audiències o desenvolupament de màrqueting .