Quantcast

Messi i Neymar amb poques opcions de jugar la final del Mundial de Clubs

Les dues estrelles blaugrana podrien perdre la final del Mundial de Clubs de diumenge que davant River Plate.

El brasiler Neymar ha estat inclòs en la convocatòria de la semifinal davant el Goungzhou però la cicatriu a l'adductor està encara molt tendra i és seriós dubte per a la final. Luis Enrique no és partidari d'arriscar i, en el millor dels casos, el crac brasiler podria disputar uns minuts si el partit davant River Plate es complica.

Més difícil ho té Leo Messi que roman al llit de l'habitació de l'hotel després d'haver passat malalt la nit afectat d'un còlic nefrític.

Si bé el comunicat mèdic del club afirma que la seva evolució determinarà quan torna a l'equip sembla improbable que pugui fer-ho per a un partit que ha de jugar-se en escasses 72 hores .

L'últim precedent barcelonista afligit d'un còlic va ser David Villa que va estar una setmana de baixa abans de reincorporar-se.

El Barça ha ofert bones sensacions en les semifinals davant el campió de la Xina. Un rival tècnicament molt inferior però que s'ha tancat a l'àrea des del primer minut i només ha disposat d'una oportunitat, una rematada de cap, quan el marcat r ja li era advers per un a zero.

Els jugadors xinesos han comès molt poques faltes i això és el que tem Luis Enrique per al diumenge. Els experimentats jugadors del campió de la Libertadores no estaran sobre l'herba tan suaus com ho han estat l us campions asiàtics.

Amb Sergi Roberto d i fals extrem esquerra i a l'equip ha reforçat el centre del camp mentre Munir ha ocupat el lloc que Messi ha deixat vacant.

Al final , Sandro, Adriano i Samper han pogut donar descans a Jordi Alba, Iniesta i Sergi Roberto molt cansats per l'esforç acumulat en els primers cinc mesos de competició.

El Barça confia a adjudicar-seu tercer Mundial de Clubs i accedir així al cinquè títol en un any natural després de la Champions, la lliga, l a copa del Rei i la Supercopa d'Europa.

Comentarios de Facebook