Quantcast

El PP baixarà l'IVA cultural al 10% si governa després de les eleccions del 20-D

El PP ha anunciat, a tres dies de les eleccions, que baixarà "amb gairebé tota seguretat" l'IVA cultural del 21% actual al 10% que prometen si governen després del 20-D. A més, els populars s'han compromès a mantenir l'impost superreduït en el 4% en el que situa a hores d'ara.

José María Lasalle, secretari d'Estat de Cultura, ha anunciat aquesta promesa en una trobada amb els mitjans de comunicació organitzada aquest dijous pel partit de Gènova en el marc de la campanya electoral.

"La perspectiva és que si es donen les circumstàncies econòmiques favorables que a hores d'ara mantenim gairebé amb tota seguretat pot afirmar-se, encara que no consti en el programa electoral, que el Govern ajustarà l'IVA al nivell mitjà del 10 per cent, mantenint l'IVA superreduït que tenen els llibres i que representa el 60% del conjunt de l'activitat cultural ", ha assegurat Lasalle.

El Partit Popular, amb l'exministre José Ignacio Wert- que va mostrar en algunes ocasions la seva negativa a haver pujat l'impost a aquest índex, va decidir només arribar al Govern pujar-des del 8% que va deixar l'executiu de Zapatero en l'any 2011.

Comentarios de Facebook