Compartir

A quina edat han de començar els joves a interessar-se per la política? Segur que hi ha opinions per a tots els gustos i la de l'actual president del Govern, Mariano Rajoy, sembla que se situa per sobre dels 15 anys . Almenys aquesta va ser la resposta que li va donar a un jove usuari fa quatre anys, abans que se celebressin les Eleccions Generals de 2011.

En aquell temps, Rubén Aranguren (@ Rubeen_69) volia saber "on podríem veure el seu programa electoral" i va esmentar per això al perfil oficial del candidat del Partit Popular a Twitter. No obstant això, la resposta que va rebre li demanava esperar "una miqueta per debatre sobre política" , per considerar-potser massa 'nen'.

@ Rubeen_69 , 15 anys? què li sembla si esperem una mica per debatre sobre política? gràcies.

& mdash; Mariano Rajoy Brey (marianorajoy) 25 novembre 2011

Per això, malgrat que aquesta resposta es produís fa ja quatre anys, el jove no ha perdut l'ocasió de donar-li un zasca a través de les xarxes socials. Aquest dimarts, en les mateixes circumstàncies que el 2011 però amb edat per exercir el dret al vot , li ha preguntat "què li sembla ara debatre sobre política".

A aquest tuit, amb més de 800 RTs i més de 600 'm'agrada', li ha precedit un autèntica declaració d'intencions: "Em vas menysprear amb 15 anys, el # 20Dic no comptis amb el meu vot ". El seu missatge s'ha viralizado ràpidament i ha provocat els aplaudiments de molts usuaris.

marianorajoy Em vas menysprear amb 15 anys, el # 20Dic no comptis amb el meu vot.

& mdash; Ruben Aranguren (@ Rubeen_69) 14 desembre 2015