Compartir

De la base de Torrejón de Ardoz, a Madrid, part aquest mateix matí un avió amb destinació a l'Afganistan per repatriar els dos policies morts en l'atemptat de divendres a Kabul, Isidro Gabino i Jorge García. Set agents dels GEO i tres de les unitats d'intervenció policial surten al migdia per rellevar els policies que formaven part del dispositiu de seguretat.

A l'avió que anirà a l'Afganistan per repatriar els cossos anirà també el director general de la policia, Ignacio Cosidó. L'aeronau tornarà dimarts a Espanya quan s'oficiarà un funeral a la central de la policia de la seu de bitlles, a Madrid.

Set agents dels GEO i tres de les unitats d'intervenció policial surten al migdia per rellevar els policies que formaven part del dispositiu de seguretat. L'edifici que va ser atacat a Kabul està seriosament danyat.

Cal recordar que l germà de Jorge García Tudela, un dels dos policies assassinats en l'atemptat terrorista contra l'Ambaixada Espanyola a Kabul, ha demanat avui a els partits polítics que "no taquen la memòria" del seu germà ni li "utilitzen com a arma llancívola " per "obtenir un avantatge en el procés electoral" .